All for Joomla The Word of Web Design

Uppdatering på ett av mina första webbprojekt.

Ikväll uppdaterade jag en av mina kunders webbplats.
Jag har skapat webbplatsen styles2psr och även webshopen på den aktuella webbplatsen.
Ägaren till webbplatsen blir alltid lika överraskad och glad över dom små ändringar man gör på sidan.
Ikväll ändrade jag en del på utseendet samt ett par mindre funktioner, det som ägaren trodde skulle ta en timme tog mig ca 3 timmar att utföra. Jag bryr mig sällan om tiden, jag sätter mer värde på att sidan ska fungera felfritt och smidigt när fansen besöker sidan.

Den här personen är en talangfull människa och kan skapa något fantastiskt för sin publik, jag vill göra det samma för mina kunder, skapa något som dom ska trivas med och kunna använda sin webbplats enkelt på olika enheter.

Aydin13 Posts

Lite kort om mig som person. Jag är en skapare / utvecklare och en tänkare.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Login

Välkommen! Logga in på ditt konto

Kom ihåg mig Förlorat ditt lösenord?

Lost Password