All for Joomla The Word of Web Design

Moss från start till slut!

Söndagen den 11:e mars 2018 kommer jag att spela spelet Moss på PlayStation VR från början till slut.
Häng med och  se den här fantastiska spelet Moss till PlayStation VR.
Jag och min dotter Melissa har klarat det här spelet men jag kan inte få nog ut av dom vackra miljöerna och pusslen som ska lösas.
Sökandet efter fler skriftrullar och samla på mig fler pokaler / priser gör att jag vill bara utforska mer den magiska och förtrollade miljön i sonys virtual reality.
Jag kan inte säga annat än att man måste uppleva känslan själv, du / ni måste bara ta på Er sony entertainments fantastiska virtual reality hjälm och uppleva det själva.
Det glädjer mig att se hur tekniken utvecklas och att vi får ta del ut av det, det sony entertainment har skapat är helt underbart, jag kan inte få nog, det är som en drog, man vill bara ha mer.
Jag vet inte hur många gånger jag går ut på sonys PlayStation™Store per dag och ser efter om det har kommit in någon ny release till virtual reality.
Tro nu inte att jag har fått något gratis eller fått betalt ut av någon för att skriva det här, så är inte fallet.
Vi har betalt för allt ur egen ficka och har självklart kvitto på det, anledning att jag skriver positivt just om sony entertainment är att jag är stor beundrare.
Jag gillar det sony entertainment levererar och kan skriva egentligen hur mycket som helst men det är en annan artikel och tar det en annan gång.
Just nu vill jag återvända och berömma skaparna ut av den här underbara spelet Moss ett stort tack till utgivaren och utvecklaren Polyarc, Inc och deras medarbetare.
Tack för den här fängslande spelet, ni har verkligen lyckats skapa något underbart, det dröjde inte många timmar efter att ha provat demot som vi laddade ner från PlayStation™Store tills jag hade bestämt mig för att köpa spelet just från PlayStation™Store.
Något som gjorde det här spelet ännu mer intressant är att hjälten i det här spelet är en söt liten dam med namnet Quill, min dotter älskar den här figuren, och även jag blev faktiskt glad att hjälten inte behövde vara en manlig karaktär eller en tjej med dom perfekta kurvorna och oversize bröst som puttar fram.
Smart drag ut av utvecklarna även här, då kan dom nå ut till en bredare publik med det dom har skapat.
Det enda negativa som finns här är att jag inte har spelet i fysisk form utan i digital version, det stör mig något enormt, jag är en samlare och jag vill inget annat än att ha det här spelet på en skiva komplett med fodral och manual bland mina andra spel.
Du som läser det här och råkar kanske till och med äga PlayStations VR, köp den säger jag bara, spelet är värt varje krona.
När jag tittade på min dotter när hon spelade det här spelet och såg hur glad och häpnad hon blev var det bara att öppna plånboken och plocka fram visa kortet och genomföra köpet, det var helt klart värt pengarna bara för att se min lilla flicka bli glad och engagerad.
Utvecklarna har lyckats bra med bland annat att lägga in pussel som måste lösas för att kunna ta sig vidare, och att se min tös klia sig på huvudet när hon skulle komma på lösningen var enormt intressant, spel är inte något dåligt som alla föräldrar tror, jag är nog inte ensam som tror att spel kan egentligen vara bra för barn med, så att dom får tänka och komma fram till olika lösningar på gåtor och pussel, jag märkte även att min dotter och jag spenderade mer tid tillsammans eftersom hon behövde min hjälp.
Inte för att vi umgås lite tillsammans menar bara att föräldrar borde kanske prova på detta om dom har problem med att få kontakt med sina barn.
Själv är jag tacksam och enormt glad att jag har den bästa relationen till mina barn som en förälder kan ha.
Följ och prenumerera gärna på min youtube kanal, jag kommer sända hela spelet imorgon (söndag) live.
Min youtube

Här är dagens klipp.

Här nedan ser du när min dotter och jag spelade för ca en vecka sedan.

Aydin13 Posts

Lite kort om mig som person. Jag är en skapare / utvecklare och en tänkare.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Login

Välkommen! Logga in på ditt konto

Kom ihåg mig Förlorat ditt lösenord?

Lost Password